www.misstella.nl - USP 1
www.misstella.nl - USP 3

Veiligheidsverklaring

Veiligheidsverklaring

Misstella BV, hierna te noemen “Misstella” neemt beveiliging van creditcards-gegevens zeer serieus en gebruikt dan ook een aantal technische oplossingen om het online winkelen bij Misstella veilig te maken.

Creditcard informatie

Creditcard informatie die u aan de website van Misstella toevertrouwt, wordt niet op de website bewaard, maar opgeslagen op extra beveiligde servers en deze informatie wordt nooit aan andere partijen doorgegeven.
Pagina’s die betalingsinformatie opvragen worden altijd beschermd door SSL (Secure Socket Layer) beveiliging, die alle gevoelige informatie onherkenbaar codeert alvorens te verzenden – zie verder op deze pagina.


Beveiligde webpagina’s met SSL

Het afrekengedeelte van onze website is beveiligd. Hiervoor gebruiken we de speciaal hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) technieken. SSL zorgt er voor dat gevoelige informatie gecodeerd wordt. Hierdoor kan deze informatie niet door anderen gelezen worden als deze onderschept zou worden.

Rechten

De hierboven beschreven verklaring geldt voor de website www.misstella.nl.
Misstella behoudt zich echter het recht om deze verklaring van tijd tot tijd aan te passen. Bovenstaand beleid en verklaringen zijn dan ook niet bedoeld als een overeenkomst en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 
 
 
 

Internationaal

misstella.nl
 

Alle prijzen in EUR en inclusief BTW.