www.misstella.nl - USP 1
www.misstella.nl - USP 3

Betalingsmogelijkheden

Visa

Visa

Gebruik uw Visa creditcard om te betalen bij Misstella. De betaling vindt plaats in de beveiligde omgeving van onze betaalprovider Adyen. Uw ingevoerde creditcardgegevens worden niet doorgegeven aan Misstella. Uw creditcard wordt belast op het moment dat u uw bestelling plaatst.

Mastercard

Mastercard

Bij Misstella kunt u betalen met uw Mastercard creditcard . De betaling vindt plaats in de beveiligde omgeving van onze betaalprovider Adyen. Uw ingevoerde creditcardgegevens worden niet doorgegeven aan Misstella. Uw creditcard wordt belast op het moment dat u uw bestelling plaatst.

PayPal

PayPal

Betaal uw online bestelling met PayPal. PayPal is speciaal opgericht voor het veilig verrichten van online betalingen op het internet. De betaling van uw bestelling vindt plaats in de vertrouwde betaalomgeving van PayPal. Om gebruik te maken van PayPal moet u zich eerst eenmalig registreren bij PayPal. Bij uw registratie geeft u uw bank- of creditcardgegevens op. Uw bank- of creditcardgegevens worden niet doorgegeven aan Misstella.

Maestro

Maestro

Met Maestro betaalt u veilig en eenvoudig uw online bestellingen. De betaling vindt plaats in de beveiligde omgeving van onze betaalprovider Adyen. U kunt gebruik maken van betaling via Maestro indien u beschikt over een Maestro pas.

Vooraf overmaken op bank- of girorekening

Vooraf overmaken op bank- of girorekening

Bij Misstella kunt u uw bestelling ook betalen door het bedrag vooraf over te maken naar onze bankrekening. Wij verzoeken u om bij de overschrijving uw ordernummer te vermelden om het verwerken van uw order te bespoedigen. Bij vooruitbetaling via bankoverschrijving kan de verzending vertraagd worden, omdat uw betaling vaak niet direct op onze bankrekening staat. De bestelling wordt verzonden zodra wij de betaling ontvangen hebben.

Bankoverschrijvingen kunnen gedaan worden op de volgende rekening:
IBAN rekeningnummer NL11 RABO 0107 6623 88 ten name van Misstella BV te Schagen, The Netherlands.
SWIFT/BIC is RABONL2U.

 
 
 
 

Internationaal

misstella.nl
 

Alle prijzen in EUR en inclusief BTW.